Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

Προφίλ

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να επενδύσουμε στη χώρα μας.

Όνειρο μας........είναι να δημιουργήσουμε το πρώτο και το πιο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα με ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας. Μοντέρνα είδη σε πολλά χρώματα, με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών και χαρούμενα σχέδια.

Το mothersdream εξειδικεύεται στη διάθεση πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών,  μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ για όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, βρεφικά και παιδικά προϊόντα επώνυμων ευρωπαϊκών οίκων, λευκά είδη και σχολικά. Η εξειδίκευση μας στα συγκεκριμένα προϊόντα και οι συνεργασίες μας με πιστοποιημένες εταιρείες, μας καθιστά την ανταγωνιστικότερη εταιρία σε ποιότητα και τιμή στην αγορά.

Με γνώμονα πάντα τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, τη συνεχή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων με καινούργια αλλά και καινοτόμα προϊόντα, τη μόνιμη παρακαταθήκη διαθέσιμων ποσοτήτων, προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας, έτσι ώστε να δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας.
Η ικανοποίηση σας στους χρόνους παράδοσης το συντομότερο δυνατό είναι το πιο σημαντικό μέλημα για εμάς .

Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να μπορούμε επάξια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας ! Ψάχνουμε συνεχώς σε ολόκληρη την Ευρώπη τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς…….

Συνεργαζόμαστε με Ευρωπαϊκές εταιρείες, αλλά και με εταιρείες από όλο τον κόσμο.  

Το σύνολο των εταιρειών και των προϊόντων που παρέχουμε στους πελάτες μας, πιστοποιούνται από έγκυρους και αναγνωρισμένους σε παγκόσμιο επίπεδο οργανισμούς!

*Αξίζει να είμαστε η πρώτη σας επιλογή, όταν πρόκειται να αναζητήσετε προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς !

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που μας στηρίζετε από την πρώτη στιγμή σε κάθε μας βήμα!

 

Με εκτίμηση,

 

Η ομάδα MOTHERS DREAM